Home » Vooraankondiging LEDENVERGADERING!!!! 18-02-2015 !!!

Vooraankondiging LEDENVERGADERING!!!! 18-02-2015 !!!

5 jan. 2015 21:32

De ledenvergadering zal op 18-02-2015 plaatsvinden in het Dorpshuis van Roodeschool.

De ledenvergadering van dit jaar zal een bijzonder tintje krijgen, en we hopen dan ook dat iedereen aanwezig kan zijn.

Verder zal Linda jullie zo spoedig mogelijk voorzien van de notulen van de vergadering van 2014, een verslag van de bestuursvergaderingen van het jaargang 2014, een financieeloverzicht van 2014-2015 en jullie krijgen een enquete om in te vullen over de lessen.

Mensen die niet aanwezig zijn, graag afmelden bij Linda de penningmeester.

kwebbel26-12-1982@hotmail.com

Daarbij aangegeven: beslissingen die genomen worden in de jaarvergaderingen, kunnen niet eerder worden teruggedraaid dan bij de volgende jaarvergadering.

belangrijke beslissingen worden democratisch besloten, en dus over gestemd.

Dus wil je een belangrijke beslissing niet missen, kom dan op de jaarvergadering.

Verder wil ik iedereen erop wijzen dat wij 2 vacatures open hebben staan:

1 voor de evenementenbeheerder/planner.

1 voor de voorzitter.

Bij meerdere aanmeldingen zal er een besluit gemaakt worden tijdens de jaarvergadering wie deze vacatureplekken gaan invullen.

dan rest mij alleen nog het volgende te schrijven,

Een fijne avond iedereen.

Met vriendelijke groet,

het bestuur.